Байерн (Мюнхен) изкова драматичен успех в германската Бундеслига. Шампионите надвиха

...
Байерн (Мюнхен) изкова драматичен успех в германската Бундеслига. Шампионите надвиха
Коментари Харесай

Неочакван герой спаси Байерн в късна драма срещу Фрайбург

Байерн (Мюнхен) изкова трагичен триумф в немската Бундеслига. Шампионите надделяха като посетител Фрайбург с 3:1, като трите точки бяха подсигурени с две попадения след 90-ата минута. По този метод селекцията на Ханзи Флик се изкачи до третото място във краткотрайното класиране, оставайки на четири точки от водачите Република България Лайпциг и Борусия (М " Гладбах).

Двубоят на " Шварцвалд щадион " стартира мощно за баварците, които стигнаха до попадение в 16-ата минута. Алфонсо Дейвис показва скорост по фланга, а по-късно пласира отлична топка за Роберт Левандовски, който от близко вкара за 0:1. Малко преди този момент пък удар на Томас Мюлер беше срещнал дясната греда.
 Борусия (Дортмунд) и Република България (Лайпциг) приключиха наедно 3:3
Кошмарни неточности провалиха Борусия (Д) в представление с шест гола с Република България (Лайпциг)

Сблъсъкът приключи 3:3

До почивката преднината на първенците можеше да бъде удвоена, само че с пропуски разочароваха Левандовски и Филипе Коутиньо.

Неприятният сърпрайз за тях настъпи след паузата, когато домакините изравниха в 59-ата минута. Хаберер центрира чудесно за непокрития Грифо, който с фантастично воле не остави никакъв късмет на Мануел Нойер. Ужасът за гостите можеше да бъде цялостен, в случай че единствено след още няколко мига Хофлер не стрелял в гредата.
 Снимка 458190
Източник:

Оттук насетне Байерн се настани трайно в половината на Фрайбург, а ситуациите пред вратата на домакините се редяха едно след друго. В 90-ата минута наставникът Ханзи Флик предприе привидно хазартен ход, пускайки в игра младия Йошуа Сиркзее.

120 секунди по-късно геният доближи до желан момент в своята кариера, откакто означи първия си гол за мъжете на Байерн, който също така имаше и повече от уверено значение. Всичко стана, откакто той получи хитро подаване от Гнабри и единствено с едно допиране прати коженото кълбо в мрежата.
 Байер (Леверкузен) резервира звездата си най-малко до края на сезона
Байер (Леверкузен) резервира звездата си най-малко до края на сезона

Интересът към Кай Хаверц е сериозен

До края за Байерн остана време даже да се разпише още един път. Серж Гнабри показва неотстъпчивост и след негов изстрел от границата на наказателното поле, още веднъж той се пребори да реализира и зародилата опция за голова добавка и оформяне на крайното 1:3.

ФРАЙБУРГ - БАЙЕРН (МЮНХЕН) 1:3

0:1 Левандовски (16 " ), 1:1 Грифо (59 " ), 1:2 Сиркзее (90+2 " ), 1:3 Гнабри (90+5 " )

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР