Байдън определи като неандерталско мислене решенията на някои щати да

...
Байдън определи като неандерталско мислене решенията на някои щати да
Коментари Харесай

Байдън за отмяната на задължителните маски: Неандерталско мислене”

" Байдън дефинира като " неандерталско мислене " решенията на някои щати да прекратят наложителното носене на маски ", написа в заглавие в. " Ню Йорк таймс ".

Последните известия на губернаторите на щатите Тексас и Мисисипи накараха представители на здравните управляващи да молят американците да продължат със общественото разграничаване и носенето на маски, написа изданието.

Президентът Байдън през вчерашния ден остро разкритикува решенията на губернаторите на Тексас и Мисисипи да анулират наложителното носене на маски в своите щати, като назова тези проекти " огромна неточност ", която е отражение на " неандерталско мислене ".

Президентът сподели, че е сериозно значимо представителите на държавните управляващи да следват насоките на лекарите и здравните служби в миг, когато имунизационната акция набира мощ.

Федерални чиновници приканват хората да продължат да носят маски и даже да стартират да носят по две. Главният медицински консултант на Байдън доктор Антъни Фаучи сподели, че носенето на маски може да е належащо още една година, написа вестникът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР