Бавно, но славно София се превръща в едно голямо село.

...
Бавно, но славно София се превръща в едно голямо село.
Коментари Харесай

Голямо село: Крави пасат на столичното Околовръстно шосе СНИМКИ

Бавно, само че славно София се трансформира в едно огромно село. Доказателство за това са следващата порция скандални фрагменти, които станаха мотив за бурна полемика във фейсбук групата „ Видяно в София”.

На фотосите са запечатани две крави, които най-спокойно си пасат в разграничителната линия сред платната на столичното Околовръстно шосе, в сектора сред Симеоново и Драгалевци.



От фрагментите не излиза наяве дали стопанинът им е наоколо, или животинките са зарязани сами по тъмна доба, създавайки предпоставки за пътнотранспортни катастрофи на натоварения път.





„ То към Люлин това е нормална панорама, както и към езерото в Дружба, но там са с кончета, а не крави”, „ Булгаристан братче.
Довлекоха се в София селтаците и си взеха и добитъка...” и „ Ейй огромна атракция. Като че виждате динозаври”, са единствено част от мненията, които заваляха под обявата.





Между другото, това надалеч не е първият случай, в който животни кръстосват без контрол улиците на столицата. В люлинските групи постоянно се появяват фотоси на кончета, които дефилират из квартала..

.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР