Бавно, но сигурно положението с коронавируса се подобрява Следвайки Китай

...
Бавно, но сигурно положението с коронавируса се подобрява Следвайки Китай
Коментари Харесай

Какво се случва по света и какви са последиците за финансовите пазари?

Бавно, само че несъмнено ситуацията с ковид се усъвършенства
Следвайки Китай и Южна Корея, вирусът в този момент е подложен под надзор в Европа и  Съединени американски щати.
Карантинните ограничения оказват предстоящото влияние.
Как ще излезем от карантината
Страните по света ще оценят самостоятелно в каква обстановка се намират с цел да подберат своя безвреден метод към олекотяване на ограничаващите ограничения.
Ограничаването на икономическия резултат, до момента в който в същото време бъде минимизиран риска от наново завръщане на вируса към момента остава мъчно за балансиране деяние.
Успехът зависи от потенциала на страните да организират проби, като цялостното унищожаване на карантината ще бъде ползотворно когато бъде налична ваксина.
Финансовите пазари са (твърде) оптимистично настроени
Икономическият резултат е голям: общите доходи на национално равнище ще намалеят с 15-20% през второто тримесечие по отношение на същия интервал на миналата година, до момента в който приходите на фирмите ще намалеят с даже по-силен ритъм.
Икономическите тласъци, които бяха подхванати в поддръжка на стопанската система, са големи, даже надминавайки тези през 2009г.
Оставаме в несигурни води, само че финансовите пазари се покачиха с повече от 25% след дъното, до което доближиха.
„ Към момента подържаме пропорцията на акциите под целевото им равнище като избираме отбранителни браншове (като компании от хранително-вкусовата промишленост) и компании, които прибавят позитивен смисъл към животът в карантина (компании, заети с здравно съоръжение и технологии, онлайн търговия, медии и софтуер). “
Освен намесата на централните банки държавните управления също се включиха.
Дата и час на последна проверка 23 Април 2020 (21:16ч )
(*) Инвестиционната тактика описвана в този документ обгръща всички фондове (колективни капиталови схеми) ръководени от КВС Асет Мениджмънт, които категорично разказват капиталовата си тактика, както е разказана в проспекта на КВС Асет Мениджмънт. Описаната тактика не е, в този случай, изменена когато това касае други фондове, чиято капиталова тактика не дава отговор изцяло на капиталовата тактика на КВС Асет Мениджмънт. Възможно е тези фондове да бъдат ръководени по метод, който се разграничава от капиталовата тактика. Винаги би трябвало да се запознавате с проспекта и документът с основна информация за вложителите на съответния фонд.
Този документ е обява на КВС Асет Мениджмънт НВ (KBC AM). Информацията може да се трансформира без авансово известяван и не съставлява гаранция за бъдещи резултати. Този документ или елементи от него, в това число съдържащата се информация, не могат да бъдат популяризирани без експлицитното единодушие на KBC AM. Тази информация е обект на нормативната уредба на Белгия и е в пълномощията на правосъдните институции на Белгия. Публикувал: KBC Group NV, Havenlaan 2, 1080 Brussels, Belgium. VAT BE 0403.227.515, RLP Brussels. www.kbc.be. Част от KBC group
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР