Батман е смятан за най-великият детектив във вселената на комиксите.

...
Батман е смятан за най-великият детектив във вселената на комиксите.
Коментари Харесай

Стига,бе! Откриха запорожеца на Батман в стар гараж в Украйна

Батман е считан за най-великият детектив във вселената на комиксите. Освен това той е алтерегото на непоносимо богатия Брус Уейн. Като подобен милиардерът герой за правдивост може да си разреши всевъзможни играчки. Сред тях са и многофункционалните возила за битка със супер злодеите.

Във филмите за индивида мишка сме виждали какво ли не - самолети, моторници, коли, мотори, танкове и даже нещо, което прилича паяк. Но нещото, което ние не сме видели още в лентите за черния рицар е неговият баторожец (запорожеца на Батман). След слуховете за разпадането на филмовата галактика на Ди Си, ние в никакъв случай няма да можем да разберем против кой тъкмо нарушител баторожецът е бил в помощ на Човека прилеп. Единствената ни вяра са новите филми, в които безконечният кръстоносец за правдивост ще се въплати Робърт Патинсън.

Та да се върнем на мистериозния баторожец. Информация за това по кое време Батман си го е поръчал няма. За неговото битие стана ясно, откакто инцидентно той бе открит в остарял гараж в Украйна.

За да видите фотоси на возилото и научите повече по какъв начин то бе намерено, четете auto.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР