Баскетболният треньор Константин Папазов подаде оставка като член на Надзорния

...
Баскетболният треньор Константин Папазов подаде оставка като член на Надзорния
Коментари Харесай

Константин Папазов: Подадох оставка от Надзорния съвет на Левски под натиск

Баскетболният треньор Константин Папазов подаде оставка като член на Надзорния съвет на Левски.

Треньорът в щаба на БК Левски подаде оставка след срещата на управлението на „ сините “ по отношение на финансовото положение и бъдеще на клуба.

С обява в обществената мрежа " Facebook " той показа, че е заставен да го стори и чака решението на мажоритарния притежател Наско Сираков дали оставката му ще бъде призната. Тити съобщи, че е горделив, тъй като е в основата Левски да възвърне своята еднаквост.

„ Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственика би трябвало да реши дали ще я одобри. Бях заставен да взема това решение под напън. Мисля, че в случай че аз съм казуса, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с обич за Левски и безусловно безкористно! Горд съм, че доскоро повече от две години бях в основата Левски да си възвърне своята достоверност. Година по-късно да откри поддръжката на генералния спонсор! Само Левски за всички същински и безкористни левскари! Завинаги един от вас “, гласи обявата му.

Малко по-късно той направи втора обява в персоналния си профил във " Facebook " и бе безапелационен, че тематиката към оставката му е изчерпана и е споделил всичко нужно.

" До всички медии и публицисти! 28 години не съм отказал никому изявление. Темата с оставката ми е изцяло изчерпана в предходният пост. На този стадий не считам да кажа нищо повече. Благодаря Ви авансово. Бъдете правилни един към различен ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР