Баскетболният отбор на Спартак Плевен ще може да разчита на

...
Баскетболният отбор на Спартак Плевен ще може да разчита на
Коментари Харесай

Спартак Плевен с група от само шестима души за гостуването си в Дания

Баскетболният тим на Спартак Плевен ще може да разчита на група от едвам шестима състезатели за днешното посещение от 20:00 часа българско време на датския Свендборг Рабитс в Европейската северна лига (ENBL), оповестиха от клуба на страницата си във Facebook.

На първо време отвън сметките на старши треньорът Любомир Минчев са контузените Николай Стоянов и Ивко Ивков, а в последния миг от състава отпадна и Константин Тошков поради висока температура.

В допълнение Станимир Маринов и Джулиен Люис към момента не престават да се възвръщат от своите контузии, до момента в който Родни Първис, Брайънт Томас и Талиб Зана няма да играят поради визови проблеми, макар че за последния плевенчани алармираха, че той има позволение за пътешестване в Европейския съюз (ЕС).

Ето го и цялото известие на БК Спартак Плевен:

" Николай Стоянов, Ивко Ивков са с травми след мача с Балкан. Ивков и Константин Тошков пътуват с тима, само че Ивков не може да тича, а Тошков е с 39 градуса температура

Станимир Маринов и Джулиен Люис не престават своята рехабилитация, Родни Първис и Брайънт Томас имат визови проблеми, до момента в който Талиб Зана не беше позволен на Шенгенска територия, без значение от годна виза за 6 месеца за Европейски Съюз. Потърсихме опция за отсрочване на мача, само че стана ясно, че е невероятно. С наличните шест играчи ще се борим до дъно, само че в тази обстановка е добре обществеността да е наясно, тъй като няма какво да крием ".



Преди визитата си в Дания Спартак Плевен заема 6-ото място в група " А " на Европейската северна баскетболна лига (ENBL) с баланс 1-4 след първите пет кръга.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР