Баскетболният отбор на Шумен се подсили с американския гард Ишмаел

...
Баскетболният отбор на Шумен се подсили с американския гард Ишмаел
Коментари Харесай

БК Шумен се подсили с американски гард

Баскетболният тим на Шумен се укрепи с американския гард Ишмаел Ел-Амин, заяви мениджърската организация на 24-годишния играч Big Management Balkan.

За 190-сантиметровия Ел-Амин това е първи професионален контракт в кариерата му, като досега той се е подвизавал в колежанската лига в Съединени американски щати, където е носил екипите на Бол Стейт Кардиналс и Роуд Айлънд Рамс.

" Щастливи сме да обявим, че Ишмаел Ел-Амин подписа с БК Шумен и ще се състезава в НБЛ през сезон 2022/23 ", осведомиха от Big Management Balkan.

През сезон 2021/22 за университета Роуд Айлънд Ишмаел Ел-Амин има междинни индикатори от 6.4 точки, 1.8 битки и 1 асистенция в общо 31 мача в Дивизия 1 на NCAA.

24-годишният баскетболист към този момент е бил картотекиран в Националната баскетболна лига (НБЛ), което значи, че ще може да дебютира за БК Шумен още на следващия ден, когато тимът посреща Черно море в среща от 14-ия кръг на шампионата.

Към този миг съставът на Шумен се намира на последното 11-то място в класирането с актив от единствено две победи и цели 10 провали.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР