Баскетболните национали на България Александър Янев и Деян Карамфилов отличиха

...
Баскетболните национали на България Александър Янев и Деян Карамфилов отличиха
Коментари Харесай

Янев и Карамфилов отличиха Берое преди гостуването на Рилски спортист в Стара Загора

Баскетболните национали на България Александър Янев и Деян Карамфилов отличиха триумфите на Берое през актуалната акция.

Рилски състезател гостува на Берое в турнирен мач от 7-ия кръг на Националната баскетболна лига. Играчите на Рилецо ще се завърнат в Стара Загора, където имаха основни функции през годините. Сашо Янев е някогашен капитан на отбора, а Дидо носи три пъти през годините и екипа на Берое.

" Надявам се да стане прекрасен мач и да има хора в залата. Отборът на Берое досега демонстрира добра игра, като домакини играят мощно. Ако подходим съществено и бъдем съсредоточени ще победим. Отборът на Берое е част от моето семейство. Прекарах доста хубави години и имам доста другари в Стара Загора. Ще ми бъде малко необичайно да застана против някогашния ми тим, само че това е спортът. В момента са в сложен интервал от финансова позиция, само че съм сигурен че нещата ще се оправят и тимът ще се стабилизира. Стара Загора заслужава да има добър баскетбол. Мачът може да бъде сложен, в случай че ние си го създадем сложен. Това ще ни бъде трети мач за шест дни и може да има малко отмалялост. Но това ни е работата на нас играчите да бъдем подготвени и да дадем всичко от себе си. Надявам се и двата тима да играем хубав баскетбол, тъй като въпреки всичко го вършим поради нашите почитатели ", показа Александър Янев за страницата на Берое в обществената мрежа Facebook.

Деян Карамфилов чака сложен мач и предвижда победа за самоковци.

" Очакванията не са по разнообразни от всеки предишен мач, а те са за победа и на 100% да играем. Надявам се да се поздравим с триумф, поради това, че чакаме сложен мач. Дерби е! С много положително възприятие се сещам за Стара Загора. Прекарал съм много прелестно време в клуба и в самия град. Винаги се усещам добре да играя пред старозагорската аудитория, измежду които имам положителни другари, които желая да видя. Дано залата да се изпълни както преди. Очаквам да е сложен мачът, защото Берое играе мощни домашен мачове, а ние последните 2 - 3 мача сме неуверени и имаме своите проблеми. Предвид това чакам да е доста сложен мачът, само че се надявам най-после да спечелим ", добави той.

Двубоят е в събота, 21 януари, от 18.30 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР