Баскетболната легенда Георги Младенов беше гост в студиото на Sportal

...
Баскетболната легенда Георги Младенов беше гост в студиото на Sportal
Коментари Харесай

Георги Младенов коментира контузията на Маринов и неочакваните включвания

Баскетболната легенда Георги Младенов беше посетител в студиото на Sportal TV и Sportal.bg през днешния ден в студиото отдадено на конфликта сред България и Черна гора от ЕвроБаскет 2022. По време на срещата травма получи гардът Станимир Маринов, който беше сменен от Деян Карамфилов. Той изрече мнението си за отсъствието на опитния гард, заместника му и включването на центъра Андрей Иванов. 

“Това са ни опциите. Нека да не се заблуждаваме. Черна гора е тим от нашата рогозка. Видя се и на мача. Нищо изключително не са. Нямало го един състезател и при нас се контузи един състезател, няма го Данчо Минчев, не е опрощение.

Контузията на Станимир Маринов повлия, въпреки че Дидо се включи добре, а Дий Бост няма панер през днешния ден. Да, има 7 асистенции, само че той е 0/7 от пукотевица, единствено от трпойката му е стрелбата. Вкара 1 точка, няма панер от игра. Изгубихме мача при започване на третата част. 12-0 серия, ние пък вкарвахме 81 точки, не сме вкарали малко. Разберете, на Европейско състезание да вкарваш приблизително по 85 точки, това е доста добре. Ние отново получихме 91 точки. Там към този момент отбраната - получили сме приблизително по 102 точки на мач. Няма по какъв начин да подобрим отбраната за един ден, това е реалност. Това са ни опциите. При една травма нямаме адеккватна промяна. Макар, че се включиха добре Дидо, Андрей. Перфектно се включи Андрей. Една пукотевица има пропусната, той вкара 17 точки. Алипиев добре се включи в нахлуване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР