Баскетболистите от мъжкия тим на Спартак Плевен тръгват на посещение

...
Баскетболистите от мъжкия тим на Спартак Плевен тръгват на посещение
Коментари Харесай

Баскетболисти на Спартак с открит урок по баскетбол за ученици

Баскетболистите от мъжкия отбор на Спартак Плевен потеглят на посещаване в учебните заведения, с цел да разпространяват играта, оповестиха от клуба. Така самодейността " Обичай Спартак, бит Плевен " се разви във своя втори стадий. Днес част от играчите на старши треньора Александър Дяковски прекрачиха прага на СУ " Иван Вазов ".

С четвъртокласниците от образователното заведение се срещнаха капитанът Тодор Тодоров, както и съотборниците му Константин Коев, Николай Върбанов, Георги Бързаков и рожденикът Денислав Вутев. Те изнесоха открит урок по баскетбол в спортната зала на учебното заведение, като срещнаха малчуганите с тънкости на играта.

Тодор Тодоров съобщи, че съгласно него постоянно, когато се върнеш в учебно заведение измежду толкоз деца, е много забавно. Надявам се тази самодейност да приобщи повече възпитаници към баскетбола и към спорта като цяло, добави той.

" Днешните деца са много дейни. С малко внимание от наша страна те биха посочили интерес към спорта. Цялата баскетболна общност желае децата да влязат в залата - това е най-важното. Преди началото на сезона споделих, че е значимо хората да правят оценка това, което вършим. Надявам се този образец да възпламени колкото се може повече деца ", сподели още Тодор Тодоров във връзка днешния открит урок.

Визитата на играчите в учебното заведение е приключила с обща фотография, разпределяне на подписи и покана, отправена към децата и техните родители да посетят идващия домашен мач на Спартак. Той ще бъде тази събота (17 ноември) от 18.00 часа в зала " Балканстрой ". Съперник на плевенчани ще бъде Академик Бултекс 99.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР