Баскетболистът на грузинския национален отбор Дуда Санадзе се защити, след

...
Баскетболистът на грузинския национален отбор Дуда Санадзе се защити, след
Коментари Харесай

Дуда Санадзе: Коркмаз ми каза, че ме чака в съблекалнята

Баскетболистът на грузинския народен тим Дуда Санадзе се отбрани, откакто името му бе забъркано в грандиозния скандал на група “А ” от ЕвроБаскет 2022 в Тбилиси. Санадзе, неговите съотборници Торнике Шенгелия и Гога Битадзе, както и още двама служители на реда са нападнали играча на Турция Фуркан Коркмаз в коридорите по пътя към съблекалните на “Арена Тбилиси ”.
 Фуркан Коркмаз: Нападнаха ни петима души в коридорите Фуркан Коркмаз: Нападнаха ни петима души в коридорите
“Казах на Коркмаз, че е направил неуместно нарушаване и той реагира. В този миг аз се изненадах от неговата реакция и внезапно ние се изправихме лице в лице. Той непрестанно ми споделяше да се забележим в съблекалнята. Инцидентът беше доста противен. Ние сме другарска страна и всичко това не трябваше да се случва, само че в тази обстановка страстите на терена бяха високи ”, съобщи Санадзе пред Totalbasket.gr.
 Турция няма да напуща ЕвроБаскет 2022, Атаман с тежки рецензии към ФИБА Турция няма да напуща ЕвроБаскет 2022, Атаман с тежки рецензии към ФИБА
От турския лагер към този момент показаха своята позиция по въпроса, като упорстват за солидни санкции от страна на ФИБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР