Бащата направи световна премиера в Карлови Вари. “Медеяще гостува и

...
Бащата направи световна премиера в Карлови Вари. “Медеяще гостува и
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

" Бащата ” направи международна премиера в Карлови Вари. “Медея ”ще гостува и в София. Френският фотограф Гийом Лебран гостува във Фотосинтезис. Старозагорската опера се готви за величествен театър на стадион „ Берое ”. JEREMY? излизат за повторно на паметния EXIT фестивал в Нови Сад.

Бащата ” направи международна премиера в Карлови Вари. Новият филм на суперуспешния тандем Кристина Грозева – Петър Вълчанов е селектиран в конкурсната стратегия на влиятелния фестивал.

Дъжд и стихия не попречиха на “Медея ”. Уникалното зрелище в Античния спектакъл ни слиза от коментарните тематики. За наслада на публикат спектакълът ще гостува и в София.
¤60 актьори, деца и студенти направиха незабравима " Медея " в Античен спектакъл. В " В последна сметка се сбъдна това, което искахме.- споделя актрисата Снежина Петрова - Показахме предишното и сегашното, вероятностите за бъдещето на театъра, на нас. Това беше най-тежкият ден в живота ми “ и дружно с екипа й дадоха обещание, че до есента ще съберат сили и храброст, с цел да изиграят „ Медея “ най-малко още един път. Ще гостуват в спектакъл „ Азарян “ в НДК рез октомври.

„ Мелос ” – или съчетаване и делене. С това заглавие френският фотограф Гийом Лебран показва фоторазказа си от пътешестване в БЪлгария, Гърция и Турция. Интересно какви връзки сред хората и навиците им е разкрил – ще ги забележим във Фотосинтезис.

Старозагорската опера се готви за величествен театър на стадион „ Берое ”. Утре вечер „ Трубадур ” от Верди ще поведе четвъртото издание на „ Опера на стадиона ”.-

JEREMY? излизат за повторно на паметния EXIT фестивал в Нови Сад.
¤JEREMY? ще забият утрет на Fusion Stage и ще пердадат щафетата на хедлайнера на вечерта0 невероятната Таря Турунен. Фестивалът, почнал като, като студентски митинг преди 19 години, продължава с с концепцията да потвърди, че " музиката е повсеместен език, който може да свързва и събира хората, с цел да създадат света по-добро място ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР