Бащата на Слави Трифонов, който напусна този свят преди една

...
Бащата на Слави Трифонов, който напусна този свят преди една
Коментари Харесай

Дни Преди Да Си Отиде Бащата На Слави Трифонов Му Прошепна Тези Заветни Думи. Край С Всичко, Закле Го Да Не

Бащата на Слави Трифонов, който напусна този свят преди една седмица изказал заветно благопожелание за рождения му ден.

Бай Тодор и Гологлавия водещ се чули за последно на рождения му ден. Тогава възрастния човек му поискал да не влиза в политиката. Мама Здравка споделя, че болния й брачен партньор в последните месеци изгубил всевъзможен интерес да гледа шоуто на сина си. На възрастния татко не му се нравели политическите моменти в предаването.

Според съседи на умрелия той доста страдал, че не съумял да стане по-близък с наследника си. Слави имал по-силна духовна връзка с майка си. Която не един път е признавала, че като дете водещия плачел постоянно в нейно неявяване, птредават от retro.bg.

С татко си Трифонов имал спор, който траял четири години. Тодор Трифонов преди време бил сюрпризиран от публицисти и приказвал с тях за персонални неща от живота на сина си. Слави научил и му се разсърдил грубо. Години наред не му говорел.

Малко преди да се разболее татко му Дългия му дал прошка. Тогава направил ремонт на селската къща в Учиндол. Която старецът не поискал да напусне до момента в който мама Здравка отишла при щерка си в Плевен да й оказва помощ в семейството.

В последните години от живота си Тодор доста страдал, че към този момент е безсилен и не може самичък да ремонтира парцела. Тежало му, че на млади години се славел като огромен занаятчия. Малко прочут факт е, че направата на спалнята на Тодор Живков било негово дело.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР