Бащата на прокурор Биляна Гълъбова и брат на бизнесмена Йордан

...
Бащата на прокурор Биляна Гълъбова и брат на бизнесмена Йордан
Коментари Харесай

Трагедия разтърси Благоевград! Бащата на прокурор Б. Гълъбова, Димитър Димитров- Кенеди, загина при пътен инцидент с трактор край дупнишкото с. Тополница

Бащата на прокурор Биляна Гълъбова и брат на предприемача Йордан Димитров-Кенеди, почина при пътен случай с трактор през вчерашния ден. 70-годишният благоевградчанин Димитър Димитров е самокатастрофирал.Инцидентът е станал към 15 часа, оповестяват от полицията в Кюстендил.

Местопроизшествието е обслужено от дежурна-следствено оперативна група, открита е самоличността на лидера на трактора – 70-годишен мъж от Благоевград, движейки се в посока Дупница, той е изгубил надзор над МПС-то, блъснал се е в отводнителен крайпътен канал, изпаднал е от кабината и е умрял на място.

Трупът е закаран за аутопсия, по случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известена е прокуратурата.

Димитър Димитров е измежду основоположниците на бизнесимперията Кенеди, дружно с брат си Данчо бяха измежду първите зърнопроизводители в регионалния център. Съболезнования на фамилията. Погребението е на следващия ден от 11 часа в гробищния парк на кв. Грамада.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР