Бащата на Кирил Петков е възмутен от поведението на Радостин

...
Бащата на Кирил Петков е възмутен от поведението на Радостин
Коментари Харесай

Колтуклиева: Бащата на Кирил Петков подозира, че Радостин Василев е записвал разговорите им

Бащата на Кирил Петков е засегнат от държанието на Радостин Василев и оповестеното от него, че е записвал диалозите му с журналистката Соня Колтуклиева. Това разкри самата тя пред телевизия СКАТ.

Пред медията тя описа, че Петко Петков й звъннал засегнат от думите на Радостин Василев, че е записвал диалозите си с журналистката. „ Каза ми: „ Соня, неприятно ми стана като си помисля, че моя наследник е имал диалози с Радостин Василев в неговия апартамент и в лабораторията ни, може да е записвал и него “, разкри Колтуклиева и добави, че някогашният състезателен министър е вкарал в капан и Татяна Дончева, като е държал срещата им да бъде в неговия офис, който към този момент е бил окабелен и квалифициран за записване.  

По мотив противозаконния арест на Бойко Борисов, Колтуклиева показа и диалог с водача на ГЕРБ по тематиката.

„ Какви са тези хора, за какво е всичко това! При състояние че знаеха, че у дома са децата и внуците ми “, споделил Борисов пред журналистката. Внуците на Борисов са се зарадвали на служителите на реда, тъй като служителите на реда постоянно са били на респект в дома на Борисов. Униформените са били смутени от насладата на децата. От цялата сцена Борисов помни насълзените очи на щерка си. Преди да се случи ареста Венета е пометнала от стрес, като той е бил обезпокоен, че може да се случи същото, тъй като тя е била бременна. „ Никога няма да не помни по какъв начин тя ме прегръщаше, погледнах обратно по какъв начин тя превита на две ме изпраща и си споделих, в случай че нещо се случи на моята щерка в никакъв случай няма да им простя. Какви са тези хора, политици с толкоз грубост “, добави още Колтуклиева за диалога с Борисов. Лидерът на ГЕРБ недоумява по какъв начин самият Кирил Петков, татко на три дъщери ще се почувства, в случай че същото се случи на него и децата му. 

Дъщерята на Севделина Арнаудова, която също бе задържана нелегално е снимала клипове на телефона си по какъв начин служителите на реда разхвърлят облеклата на майка й. „ От ЕНП бяха изпратени двама депутати, които да проверяват случая. Когато холандския народен представител е видял тези клипове е споделил, че в случай че нидерландския вътрешен министър беше сторил това всички служби за отбрана на децата щяха да го попилеят и оставката щеше да е най-малкия му проблем “, добави още Колтуклиева.

Самата журналистка също е попитала някогашния министър председател на „ Промяната “ за повода на арестите и този на Борисов, а Петков дал отговор, че доста хора били желали да видят Борисов задържан. „ Много хора желаят да видят и Кирил Петков задържан и той би трябвало да целува ръце на основния прокурор Иван Гешев за „ Джемкорп “, за договорите на Лена Бориславова за газовите контракти. В този миг би трябвало да се желае отговорност на Кирил Петков, Бойко Рашков и Асен Василев за корист с власт “, сподели още Колтуклиева и разкри, че служителите на реда не желали да влизат в дома на Борисов, само че Петков наредил: Влизайте вътре и го закопчайте, желая да го видя пред камерите с белезници “. 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР