Бащата на извършителя на масовото убийство в Лас Вегас Стивън

...
Бащата на извършителя на масовото убийство в Лас Вегас Стивън
Коментари Харесай

Бащата на стрелеца от Лас Вегас навремето е бил банков обирджия

Бащата на причинителя на всеобщото ликвидиране в Лас Вегас Стивън Падък, Крейг Падък, преди време е бил банков обирджия, заяви Си Ен Ен. По нейна информация, Крейг Падък, който е умрял преди няколко години, в миналото е бил в листата с 10-те най-издирвани от ФБР нарушители.

 © Българска телеграфна агенция
Самият Падок, съгласно данните на телевизионната компания, преди пенсионирането си е работел като счетоводител. Той има позволение за лов, издадено от държавните органи на щата Аляска, както и лиценз за дребен аероплан, който към този момент е изминал. Полицията към този момент е направила обиск в дома му в град Мескит, само че не е разкрила нищо извънредно, оповестява още Си Ен Ен.

В неделя вечерта 64-годишният Падък откри огън против хора, които се бяха събраха на кънтри концерт навън край казино " Mandalay Bay ". Според последните данни са починали 58 души, а 515 са ранени. Стрелецът се самоуби, преди полицията да влезе в хотелската си стая.
 Какви са били претекстовете на стрелеца от Лас Вегас? Какви са били претекстовете на стрелеца от Лас Вегас?
50 души починаха, а над 400 бяха ранени при най-кървавото всеобщо ликвидиране в историята на Съединени американски щати. 64-годишен гражданин на щата Невада откри огън от висок етаж...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР