Бащата на Илко Захариев - Червеният пират не може да

...
Бащата на Илко Захариев - Червеният пират не може да
Коментари Харесай

Бащата на Червения пират: Недоумявам, не е способен да организира такава мащабна кампания за заплахи

Бащата на Илко Захариев - " Червеният корсар " не може да си изясни по какъв начин синът му съумява да се замеси в сходен сюжет. Защитата на " Червения корсар " ще изиска той да бъде изместен в психиатрия в Бургас.

 

Бащата Николай Захариев говори пред Българска национална телевизия.  " Червеният корсар "  беше арестуван с обвиняване за закани с ликвидиране, тъй като е заплашвал с имейли политици, магистрати, служители на реда и публични персони.

 

Мъжът споделя, че е схванал от новините, че синът му е станал един най-известните хора в страната. От години двамата не поддържали контакт.

 

" През последните 10 години сме разграничени с майка му. Той остана да живее при нея. Кандидатства архитектура, мислех, че е признат и е приключил. Предполагах, че работи в София. Той не пожела да контактува. Контактува единствено с майка си ", съобщи пред Българска национална телевизия Николай Захариев, татко на Илко Захариев.

 

Бащата на Захариев споделя, че не е знаел синът му да се подвизава с прякора " Червения корсар ". Според Николай той не е кадърен да провежда такава огромна акция за закани против магистрати и политици.

 

" Той беше спокоен и непретенциозен. Много образован. Учеше си уроците, беше първенец. Недоумявам. Не е бил нападателен в никакъв случай. Говорихме с юриста, че съм подготвен да поема грижи за него. Да го приютя да мине през психиатрия и да се възвърне ", добави Николай Захариев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР