Бащата на 34-годишния Тодор Чалъков, по известен като Тошо Куката,

...
Бащата на 34-годишния Тодор Чалъков, по известен като Тошо Куката,
Коментари Харесай

Бащата на Тошо Куката се оказа бивш служител на ДАНС

Бащата на 34-годишния Тодор Чалъков, по прочут като Тошо Куката, е някогашен чиновник на ДАНС. Огнян Чалъков напуща системата на Министерство на вътрешните работи през 2008-а година, откакто катастрофира в подлеза под Пощата на ул. „ Гладстон “. По време на случая е бил съществено пийнал, сочат архивите.
Прочетете още
Припомняме, че единствено пред дни майката на Тошо Куката разяснява пред TrafficNews, че съгласно нея карцерът на сина ѝ е политически сюжет, който цели да злепостави фамилията им.

„ Това е една принуда по отношение на децата ни, по отношение на нас, по отношение на брачна половинка ми, който е на основна позиция. Децата ни ли са най-големите нарушители в България? Цялата история е доста нагласена ”, уточни Таня Чалъкова.

Припомняме, че Тодор Огнянов- Куката/34/, Петко Атанасов- Чеченеца /38/ и Данаил Йорданов/21/ - Емили бяха задържани, а по-късно и оставени от съда в ареста по обвинявания за безчинство с особена смелост. Причината е клип, който те снимаха и разпространиха в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин водят момче със специфични просветителни потребности на каишка в пловдивски мол, задавайки му команди като " дай лапа " и " донеси ".

Предстои тримата да апелират мярките си за неотклонение, откакто магистрати от Районния съд дефинираха най-тежките такива - " задържане под стража ".

Двама от участниците в клипа - Тошо Куката и Чеченеца имат предходни присъди. Тодор се води оправдан, а до 2007-а година има в досието си 7 присъди в границите на единствено две години. Сред тях са такива за грабежи, закана за ликвидиране, нанасяне на телесена щета и безчинство.

Заради скандалният клип, братът на Чеченеца - зам-кметът на регион " Западен " ДИмитър Караилиев подаде оставка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР