Бащата, качил невръстното си бебе в скута си и подкарал

...
Бащата, качил невръстното си бебе в скута си и подкарал
Коментари Харесай

Бащата с бебе в скута зад волана се оказа безработният дилър Гонго

Бащата, качил невръстното си бебе в скута си и подкарал мощно БМВ по улиците в Пловдив, се оказа остарял познайник на органите на реда. Георги Ангелов- Гонго е „ клиент” и на Окръжен съд. Срещу него са повдигнати пет обвинявания.

С последният си героизъм, мъжът провокира отрицателни реакции в обществените мрежи с дейностите си. Той качи невръстното си бебе в скута си и подкара лъскавата си кола.

Освен това на предна седалка са били седнали две момиченца, които едва ли имат и 10 години. За похлупак, никой от пасажерите, а и самият лидер не са с предпазен колан.

На фрагментите се виждат лицата на двете момиченца, както и дейностите на лидерът. Последният даже на моменти пуска кормилото, с цел да помаха на камерата.

Веднага след обявата на TrafficNews мъжът е бил видян в Шесто районно. Според очевидци най-вероятно той ще бъде осъден за своеволията си. Това ще е следващото леке в досието му.

Припомняме, че Гонго бе арестуван при започване на декември 2019 година. Той бе преследван в гетото, като при една от маневрите блъснал полицейската кола. Известният пласьор е бил заловен преди договорка, до момента в който чакал клиент. Когато видял служителите на реда мъжът, който бил спрял автомобила си против пощата в квартала, незабавно натиснал газта.

Пласьорът се опитал да се измъкне от преследващия го полицейски автомобил. При една от маневрите дилърът изгубил надзор над автомобила и блъснал патрулката. При конфликта няма потърпевши чиновници на реда. След това бил хванат от служителите на реда, които му сложили белезници. При залавянето му Ангелов изхвърлил найлонов плик с кафеникаво вещество. Според анализът, това било хероин.

След ареста униформените са претърсили два адреса и гаража на Гонго. Там са били открити две торби с дрога - синтетичен опиат с общо тегло 1,167 грама. Освен неразрешените субстанции, в жилищата са открити 10 броя муниции, за които Ангелов е нямал позволение.

През април стартира и правосъдният развой против Гонго. По време на разпоредително съвещание той не призна виновност. В залата на Окръжен съд той съобщи, че е незает.

Тук незабавно се стига и до въпроса – по какъв начин едно лице без трудова ангажираност може да си разреши возило за стотици левове? Мощното БМВ е добито единствено преди няколко месеца. Освен това, Гонго има и още една лека кола – мерцедес.

Две от повдигнатите обвинявания на Ангелов са за шофиране без брошура и шофиране под влияние на наркотични субстанции. Интересно, че единствено две години след случая на улица „ Ландос”, Гонго още веднъж е зад кормилото.

Преди седмица Георги Ангелов още веднъж се изправи пред Окръжен съд, където продължава процесът против него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР