Бащата, хвърлил 5-годишния си син от мост в Габрово, получи

...
Бащата, хвърлил 5-годишния си син от мост в Габрово, получи
Коментари Харесай

Окончателно: доживотен затвор за бащата, хвърлил 5-годишния си син от мост в Габрово

Бащата, хвърлил 5-годишния си наследник от мост в Габрово, получи дефинитивна доживотна присъда " отнемане от независимост ", оповестиха от прокуратурата.

Присъдата на Окръжния съд в Габрово беше доказана от Апелативния съд във Велико Търново. С решение от 22 февруари, Върховният касационен съд не почете настояването на подсъдимия и отбраната му за понижаване на наложеното наказване от „ пожизнен затвор “ на 20 години „ отнемане от независимост “.

Той бе предаден на съд и наказан за това, че на 3 юли 2019 година, през нощта, към 04:00 часа, съзнателно умъртвил 5-годишния си наследник, като го хвърлил от мост с височина 30.5 метра, построен над река Янтра, в региона на пречиствателна станция за отпадни води в Габрово.

Убийството на малолетното дете е било осъществено преднамерено и при изискванията на рисков рецидив, съвсем 2 години, откакто причинителят изтърпял дейно наказване „ отнемане от независимост “ за други тежки умишлени закононарушения.

За претърпените неимуществени вреди, които са директна и непосредствена последица от закононарушението, мъжът е наказан да заплати на майката на умрялото дете обезщетение в размер на 200 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР