Баща в разкъсвана от война Украйна разказа пред Mirror за

...
Баща в разкъсвана от война Украйна разказа пред Mirror за
Коментари Харесай

Вярата на бащата в Украйна в съюзниците, докато ужасите от войната продължават да заплашват съпругата и малката дъщеря

Баща в разкъсвана от война Украйна описа пред Mirror за обезверен опит да избави бебето си в очукания дом на фамилията, защото страната отбелязва две години от съветската инвазия.

Когато отекна детонацията, Андрий се опита да избави скъпоценната си деветмесечна щерка. Тичайки надолу, той откри дребния Саша и брачната половинка Влада. Влада държеше Саша, до момента в който боси върху натрошено стъкло Андрий и брачната половинка му бягаха, спасявайки живота си.

Около 24 месеца след пълномащабното навлизане на Москва, това е действителността за украинците. Смъртта към момента е пред вратата им. На към 60 метра от вкъщи им в Николаев, основен пристанищен град в южната част на Украйна, се случи смут.

Точните условия не са ясни, само че се счита, че парчета може да са попаднали от паднала съветска ракета. Един човек е погубен, други са ранени, здания са разрушени, а на пътя е останал кратер. Това беше още един живот, изгубен в този спор. Засега се усеща като война, на която не се вижда край. Украйна на В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР