Баща твърди, че синът му е бил пребит от полицаи

...
Баща твърди, че синът му е бил пребит от полицаи
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Бащата на пребитото от полицаи 19-г. момче проговори: Побоят продължи докато…

Баща твърди, че синът му е бил пребит от служители на реда в Плевен. Притесненият родител разгласява във Facebook фотоси на сина си от болницатa.
„ Инцидентът става в събота към 4 часа сутринта пред дискотеката. Синът ми и негов другар имат спречкване с други момчета “, изясни пред bTV бащата на момчето Костадин Недялков.
Той посочи, че двете юношески компании не стигат до физически конфликт, само че в този миг от друго заведение идват шестима души.
„ Минавайки около момчетата, стартират да раздават правораздаване. Приятелят му е повален. Петима души стартират да бият сина ми с юмруци и шутове. След като пада пред входа на дискотеката, влачат го до друго място и където още веднъж го удрят “, изясни Недялков.
Според бащата те са служители на реда, само че не са дежурни, които са чествали в друго заведение покачването на техен сътрудник.
„ Полицаите са група или спецчасти към отдел за бързо реагиране. Според мен са търсели с кого да се сбият. Синът ми е в болница със строшен нос, доста охлузвания по цялото тяло. Доста пердах е изял, тъй като и очевидци споделят, че е било нещо извънредно “, уточни Недялков.
„ Това е такава показност — все едно е разстрел. Синът ми е оставен съвсем неподвижен, тъй като си гълта езика. На втората минута един от охранителите на дискотеката му вади езика. Аз сега съм толкоз благополучен, че синът ми е жив “, споделя бащата.
Семейството е подало сигнал в полицията за побоя.
„ Аз упорствам хората, които са направили това действие и индивидът, който показно оставя сина ми в това положение, по един или различен метод да понесат това, което ги чака. Трябва да живеем в страна, в която да се радваш да живееш. Не би трябвало да излизаме с някакъв боязън. Защо аз би трябвало да се тормозя “, безапелационен Костадин Недялков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР