Баща от щата Вашингтон моли корейските власти за връщането на

...
Баща от щата Вашингтон моли корейските власти за връщането на
Коментари Харесай

Баща от САЩ моли Южна Корея за връщането на сина му, след като се твърди, че майка го е отвлякла

Баща от щата Вашингтон моли корейските управляващи за връщането на дребния му наследник – чиято майка без наставнически права се търси в Съединени американски щати за предполагаемо отвличане детето в чужбина и занемаряване на правосъдните разпоредби в двете страни за връщането му.

Брайън Сунг, който в този момент е на 7 години, е бил единствено на 3 години, когато се твърди, че майка му, Мин Джунг Чо, на 42 години, го е завела в родната си Южна Корея през юни 2019 г. 

Бащата на Браян, доктор Джей Сунг, 43, споделя, че е спечелил правосъдни борби както в Съединени американски щати, по този начин и в чужбина, само че остава откъснат от сина си, който в този момент не е съумял да види повече от половината от живота на детето.

„ Корея не направи нищо, с цел да отбрани [Браян] “, сподели ортодонтът пред Fox News Digital. „ Те би трябвало да изпратят жителя на Съединени американски щати назад в дома му, където законът може да бъде прибавен и той може да бъде предпазен. “

Докато в началото на Сунг беше предоставено цялостно настойничество, съдията, който наблюдаваше развода им, разреши на всеки роди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР