Баща на 39 години и неговият 23-годишен син бяха убити

...
Баща на 39 години и неговият 23-годишен син бяха убити
Коментари Харесай

Баща и син заклани в селска дискотека

Баща на 39 години и неговият 23-годишен наследник бяха убити при всеобщо циганско меле в селска дискотека.

Сбиването на станало в заведението в село Паничерево, община Гурково. Сигналът за него бил получен в 0,05 ч в неделя, прецизираха от полицията. След идването на патрули се схванало, че в болничното заведение в Казанлък са откарани 5-6 потърпевши. Там умряли Иван Н. и единият му наследник, които били наръгани с нож или стъкла от счупени бутилки. Вторият наследник също бил ранен в корема, а останали няколко ранени имали единствено леки порязвания.

Във съдбовната вечер ромска фамилия от Николаево чествала раждането на дете. Друга група от Нова Загора пък била пристигнала на дискотека. На живо им пеела фолкдивата Мира. Заведението било препълнено. По непотвърдена информация свадата сред двете групи избухнала, когато кръшна новозагорка се качила да играе кючек на масата на николаевци.

Биячите се изсипали на площада пред заведението и почнали да се млатят кой с каквото свари. След идването на полицията множеството участници в мелето се изпокрили по домовете на свои родственици. До късно през вчерашния ден продължаваше издирването и разпитите им. Задържани са двама обвинени за убийството на Иван Н. и сина му.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР