Баща му издъхва от рак, а дъщеря му пребори коварното

...
Баща му издъхва от рак, а дъщеря му пребори коварното
Коментари Харесай

Той е обичан от хиляди в България и разказа за най-трудните моменти в живота си

Баща му издъхва от рак, а щерка му пребори подлото заболяване 

" Препятствията са, с цел да ги прескачаш, да продължаваш напред и да растеш. " Думи на Стойко Сакалиев - специфичен посетител в предаването " Търси се... " по bTV.

С доста сълзи той и щерка му Любомира, която пребори тежко онкологично заболяване, описват за сложната борба и по какъв начин тя съумява да ги сближи по нов метод. " Сънувах татко ми, който я гушка и ми сподели да не се тормозя, тъй като тя ще се оправи. Затова бях сигурен, че всичко ще е наред. ", шокира Сакалиев.

Бившият футболист признава, че е сънувал и по кое време татко му, който също е бил болен от рак, ще почине: " Баба ми и дядо ми пристигнаха в съня ми и ми споделиха, че ще го вземат при себе си. " На идната заран майка му се обажда, че татко му си отива.

Сакалиев съумява да стигне до родния си Бургас и да се сбогува с него. Години преди този момент има оракулски сън и за гибелта на своите дядо и баба. Сестра му Марина приказва за детството им дружно и пакостите му. Определя батко си като сензитивен и почтен човек.

" Три пъти съм го виждала да плаче. Първия път беше застанал пред фотография на щерка си на компютъра и плачеше безшумно. Втория път, когато плачеше, беше след една тежка негова травма, която, може би, не му разреши да осъществя фантазиите си. Третия път – когато татко ни умря. Тогава е единствения път, когато го видях да плаче истерично. ", споделя тя.

И въпреки всичко Сакалиев е и много загадъчен. Толкова, че се дами... без даже майка му и родителите на неговата обичана Габриела да знаят. Впоследствие срещат сватовете и им оповестяват за сватбата, на която участвали само децата им.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР