Баща едва не уби сина си с брадва в ромския

...
Баща едва не уби сина си с брадва в ромския
Коментари Харесай

Мъж пожела снаха си и насече сина си с брадва

Баща едвам не умъртви сина си с секира в ромския квартал "Гиздова махала " в Дупница. Нелепата преживелица се разиграла в петък, когато 45-годишният Любен изискал да прави секс със снаха си.

Жената незабавно се оплакала на мъжа си, след което последвал скандал. 45-годишният свекър взел брадвата и почнал да я размахва пред лицето на сина си.

"След разменени голям брой обиди и закани най-сетне Любен почнал да постанова 26-годишното момче. Нанесени са му голям брой порезни рани по цялото тяло. При идването на колата за спешна помощ момчето е било без сърдечна активност, само че след това с помощта на бързата интервенция на медиците, е избавено ", разясниха медици пред "Монитор ".

Според жителите на "Гиздова махала " двамата млади живеели на фамилни начела и нямали брак. Свекърът също бил с тях и обитавали безусловно две стаи.

"Явно като е гледал снахата и на него му се е приискало да бъде съкровен с нея, само че ето до каква степен се стигна. За малко да убие личния си наследник ", разясниха роми от Дупница.

Бащата-мераклия незабавно се е предал в полицията и е направил цялостни признания. Той е арестуван, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР