Бързият влак между София и Свиленград закъснява с повече от

...
Бързият влак между София и Свиленград закъснява с повече от
Коментари Харесай

Влак закъсня близо 2 часа заради кондуктор, който превишил правата си

Бързият трен сред София и Свиленград закъснява с повече от 100 минути. Повече от 160 души са престояли на гара Искър поради кондуктор, който си е превишил правата и ще бъде дисциплинарно осъден, оповестиха за " По света и у нас " от БДЖ, откакто в редакцията получихме недоволства от пасажери.

В 15:20 ч. бързият трен от София за Свиленград потегля по разписание от Централна гара. 15 минути по-късно стопира на гара Искър.

Иванка Ваклинова: Кондуктурката мина, с цел да каже, че влакът ще чака, тъй като има проблем с неточен пасажер и се е обадила на полицията. И това очакване продължи до към 16:40 ч., когато пристигна полицията.

Повечето пасажери са слезли на перона, с цел да схванат какво се случва, само че никой от БДЖ не им е дал информация. На потегляне служителите на реда са обяснили какво е станало.

" Няма механически или различен проблем, който да изисква нашата интервенция. Госпожата си е привишила пълномощията ".

За " По света и у нас " от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха информация и обясниха, че се е оказало, че пътничката не е била с неточен билет, а просто е отказвала да го покаже, формиран ѝ е протокол.

" Преди това аз се обадих на телефона за сигнали и тъжби в БДЖ. Оттам споделиха, че са наясно и сме в правото да подадем тъжба. След това аз персонално я попитах със спокоен звук: Г-жо, по какъв начин си позволихте да ни задържите тук? И тя сподели: " Не сте били на мое място. Не можете да прецените ".

На пътничката ѝ е направило усещане, че началник-влакът не се е намесил. От БДЖ споделиха за " По света и у нас ", че кондукторката ще бъде осъдена. Не е имало нередовни пасажери, а две дами се били качили на неверен трен. Който пък поради случилото се закъснява с към 2 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР