Бързи бъркани сиренки с масълце. Тези сиренки с масълце освен

...
Бързи бъркани сиренки с масълце. Тези сиренки с масълце освен
Коментари Харесай

Бързи бъркани сиренки с масълце


Бързи бъркани сиренки с масълце. Тези сиренки с масълце като се изключи че са ужасно вкусни, се и вършат доста бързо и елементарно.
1 кофичка кисело мляко300 грама сирене3 ч.ч. брашно – количеството може да варира, сложете толкоз, колкото поеме2 с.л. олио1 ч.л. оцет1 ч.л. содаПарче маслоСол на вкусНачин на подготвяне:
Угасете содата в киселото мляко и по-късно го прехвърлете в огромна купа. Добавете солта и оцета, а по-късно и натрошеното сирене. Прибавете брашното на части, лека-полека, като бъркате, до момента в който получите приблизително меко тесто. Може да е належащо да добавите по-малко от количеството в рецептата или малко повече, написа actualno.com. За ориентир може да кажем, че тестото би трябвало да се събира с лъжицата, без да става твърдо като за точене.

Намажете ръцете си с малко олио и късайте по малко от тестото. Оформете дребни топчета и ги подредете в авансово намазнена с масло тава. Направете дребна дупка по средата на всяка сиренка и поставете малко късче масло в нея.

Печете сиренките в авансово загрята фурна на 200° или до момента в който се образува златиста коричка. По предпочитание може преди да извадите сиренките от фурната, да ги поръсите с настърган кашкавал, микс от сирена или сусам.

Има още едни бързи и вкусни сиренки, които си заслужава да опитате. Те са хрупкави извън и мекички от вътрешната страна. Приготвят се за половин час, като това включва и печенето им.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР