Бързането с плановете за ваксинация може да изиграе лоша услуга

...
Бързането с плановете за ваксинация може да изиграе лоша услуга
Коментари Харесай

Д-р Мими Виткова: Отпускането на мерките ще ни изиграе лоша шега

„ Бързането с проектите за имунизация може да изиграе неприятна услуга в крайния резултат. Начинът, по който се сервира информацията, кара хората да се замислят. Това мятане бързо в производството за ваксини остави усещане, че се бърза не за избавяне на здравето на хората, а за струпване на огромни финансови резултати... Професионалната връзка е притаена, хората са очевидци на политическата “. Това разяснява някогашният здравен министър доктор Мими Виткова. Тя е ръководител на Асоциацията на лицензираните сдружения за непринудено здравно обезпечаване.
По думите ѝ прекомерно многото незнайни основават комплициране измежду хората.
„ Хората са жадни за безапелационна информация, която да им подскаже, че пътят за преодоляване на епидемията минава през имунизацията “.
В предаването „ 12+3 “ доктор Виткова добави, че по отношение на имунизациите би трябвало да се бърза постепенно и още:
„ Полезните ходове на здравните управляващи са изпреварващо да поднесат информация по отношение на типа на имунизациите... Информационният поток е нищожен и спорен... Геополитиката попречи на организацията към битката с епидемията и на имунизационния развой “.
Според доктор Мими Виткова частичният локдаун дава непретенциозен резултат.
„ Лошото е, че при политическия боязън от идни избори и налагане на непопулярни ограничения ще получим като отрицателен резултат 2 в 1 - неприятен здравен резултат и неприятен стопански резултат, тъй като дълго време ще се влачим с такива половинчати ограничавания... Мерките не би трябвало да се разхлабват, до момента в който не се види дълготраен спад на новите случаи и смъртните случаи. Разкрепостяване на ограниченията ще изиграе неприятна смешка “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР