Бърза ефективна присъда от една година лишаване от свобода“ получи

...
Бърза ефективна присъда от една година лишаване от свобода“ получи
Коментари Харесай

Осъдиха на година затвор младежа, който на пияна глава задигна колата на селски кмет

Бърза ефикасна присъда от една година " отнемане от независимост “ получи 18 -годишен мъж от Добрич, незаконно лишил лек автомобил в пияно положение и в изискванията на повторност, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

Само в границите на един месец Районна прокуратура – Добрич съумя да завърши следствието по досъдебното произвеждане, формирано и водено против 18-годишния юноша, които на 2 октомври 2022 година незаконно лишил лекия автомобил на кмета на с. Черна. Състав на Районния съд наложи наказване " отнемане от независимост “ за период от една година на младия мъж, което той би трябвало да го изтърпи при първичен " непоколебим “ режим.

Освен това, И.П. ще би трябвало да изтърпи настрана и наказване " отнемане от независимост “ за период от две години, защото това не е първа сходна демонстрация на добричлията, който към този момент бил осъждан един път за същото закононарушение през 2020 година.

Въпреки това на 2 октомври 2022 година, той още веднъж незаконно лишил автомобил, паркиран на улица в село Черна. Момчето отпътувало с непознатата движимост в незнайна посока, като било открито няколко часа по-късно в регионалния град със мощно развалена гума на колата. При задържането му И.П. бил пробван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробата за алкохол бил позитивен и посочил централизация от 2,36 на хиляда.

Одобреното от Добричкия областен съд съглашение е със силата на присъда и е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР