Барселона триумфира с 5:2 над Хетафе в късния мач от

...
Барселона триумфира с 5:2 над Хетафе в късния мач от
Коментари Харесай

Барселона остава в борбата за титлата след резултатна победа над Хетафе

Барселона победи с 5:2 над Хетафе в късния мач от програмата на Ла Лига. С два гола за триумфа на каталунците се отличи Лионел Меси, за да се върне отбора на третото място в класиранети и да резервира възможностите за купата.

С попаденията, аржентинецът стана единственият състезател, който вкара най-малко 25 гола през последните 12 сезона в топ 5 шампионатите. Само през 2021 година той е осъществил 22 гола и 8 асистенции.

Меси даде преднина на каталунците в 8-ата минута минута, само че Клемент Ленгле си вкара автогол единствено четири минути по-късно.

Софиян Шакла върна " услугата " с авгол в 28-ата минута за нова преднина на Барса, преди Меси да осъществя още веднъж в 33-ата минута.
 Лапорта за Суперлигата: Искате тимовете ви да са сполучливи? Тогава трябват и пари!
Лапорта за Суперлигата: Искате тимовете ви да са сполучливи? Тогава трябват и пари!

" Позицията ни бепе внимателна "

Финалът на мача обаче беше раздразнителен за домакините, откакто Хетафе съумя да понижи до 3:2 в 69-ата минута с дузпа от Енес Унал, само че Роналд Араухо в 88-ата минута подпечата триумфа, след което Антоан Гризман в 93-ата минута оформи крайното 5: 2.

Сега Барселона има 68 точки на трето място, две точки зад второто място на Реал (Мадрид) и пет зад водача Атлетико (Мадрид).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР