Барселона спечели с минималното 1:0 гостуването си на Уеска от

...
Барселона спечели с минималното 1:0 гостуването си на Уеска от
Коментари Харесай

Барселона записа пестелива победа над Уеска

Барселона завоюва с минималното 1:0 гостуването си на Уеска от 17-ия кръг на Ла Лига. Френки де Йонг донесе триумфа на каталунците против последния в класирането. Тимът на Роналд Куман е пети с 28 точки, на цели 10 от водача Атлетико М. Столичани имат и мач в задатък.

Меси изигра своя мач №750 за Барса във всички шампионати, само че не съумя да се разпише. Той насочи близо 10 удара към вратата, само че единствено два бяха точни.

След няколко пропуща въпреки всичко каталунците означиха. В 27-ата минута Де Йонг се разписа след асистенция на Лео Меси. Звездата на Барселона извърши чудесно директен свободен удар малко преди края на първото полувреме, само че Фернандес показва съвършен инстикт.

В 63-ата се стигна до опция за Уеска. Центриране от корнер провокира комплициране в отбраната на Барса и Рафа Мир чукна топката с пета, само че Марк-Андре тер Стеген беше на точното място.

Малко по-късно Меси се озова на добра позиция след двойно подаване, само че Алваро Фернандес отново се намеси чудесно. Барса по този начин и не можа обаче да стигне до втори гол.

Домакините можеха да стигнат до гол в края, само че Тер Стеген се намеси уместно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР