Барселона спечели мача си срещу Виляреал от 21-ия кръг на

...
Барселона спечели мача си срещу Виляреал от 21-ия кръг на
Коментари Харесай

Чави: Предстоят ни още много мачове

Барселона завоюва мача си против Виляреал от 21-ия кръг на испанската Ла Лига и усили задатъка си пред вторяи Реал Мадрид на 11 точки. След срещата старши треньорът на каталунците Чави Ернандес разяснява заслугите на всеки един от тима.

“Левандовски придаде нужния интензитет и го съобщи на всички останали. Тер Стеген играе ужасно в последно време. В добра физическа форма сме. Предстоят ни още доста мачове. Но съм благополучен, тъй като се оправяме добре “, разяснява Чави, представен от испанския вестник Марка.

За Барселона през идната седмица следва огромно предизвикателство. Испанският гранд ще се изправи на 16 февруари (четвъртък) против Манчестър Юнайтед на “Камп Ноу ” в първи 1/16-финален конфликт от Лига Европа и ще опита да вземе удобен задатък преди реанша.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР