Барселона спечели експресно дело, според което Испанската футболна лига се

...
Барселона спечели експресно дело, според което Испанската футболна лига се
Коментари Харесай

Барселона спечели дело срещу Ла Лига за договора на Гави

Барселона завоюва експресно дело, съгласно което Испанската футболна лига се задължава да записва новия контракт на Гави, разкрива " Ла Вангардия ". Преди дни стана ясно, че Ла Лига отхвърля да ратифицира съглашението за новия договор на 18-годишния юноша поради тежкото финансово положение на клуба. Каталунците от дълго време са достигнали и даже надвишили тавана си за заплати, поради което краткотрайно им се отхвърля да записват нови контракти. Очакваният недостиг за Барселона през идващия сезон е над 200 млн. евро.

Сега обаче Десети търговски съд в Мадрид е отсъдил, че договорът на Гави въпреки всичко би трябвало да бъде утвърден и регистриран от Ла Лига. Все отново това решение предстои на обжалване.

До окончателното разрешаване на случая испанският национал продължава да играе с досегашния си контракт още като младеж, съгласно който взима доста малко пари.

На клуба беше отказана регистрацията на още няколко други контракти - на Маркос Алонсо, Роналд Араухо, Алехандро Балде и Иняки Пеня. Няма информация дали “лос кулес ” са атакували в съда решенията и за тях.
 Барселона може да заплати до 40 млн. евро за Амрабат Барселона може да заплати до 40 млн. евро за Амрабат
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР