Барселона ще празнува шампионските титли на мъжкия си и женски

...
Барселона ще празнува шампионските титли на мъжкия си и женски
Коментари Харесай

Мъжкият и женският тим на Барселона празнуват заедно титлите в Испания

Барселона ще чества шампионските трофеи на мъжкия си и женски тим на обща обиколка с отворен рейс из града в понеделник по-късно денем, заяви ДПА.

Клубът заяви, че двата тимове ще честват на церемониал, който ще продължи 8 км от стадион " Камп Ноу " до Триумфалната арка от 18 часа локално време. Това е първият церемониал от сходен мащаб от 2018 година.

Женският отбор на Барса си обезпечи осмата купа през април, до момента в който мъжкият тим завоюва първата си купа след 2019 година четири кръга преди края след триумфа над градския противник Еспаньол с 4:2.

Феновете на Барселона честваха 27-ата купа до дребните часове на сутринта по улиците на града, а треньорът Шави Ернандес изрази задоволството си.

" Радвам се за играчите, за щаба и за управлението. Чувствам се в действителност горделив да повеждам тези играчи ", сподели Шави.

Това беше първият огромен трофей на треньора с отбора, откакто се върна в Барселона през 2021 година. Преди това той е печелил всяка допустима купа по време с тима по време на впечатляващата си кариера като футболист, в това число четири Шампионски лиги и осем пъти купата в Испания.

Той обаче непретенциозно не посочи ролята си за триумфа. " Това не е купа за Шави, а за Барселона, чийто тим пораства и се развива ", сподели експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР