Барселона ще остане без треньор още днес (28 май). Това

...
Барселона ще остане без треньор още днес (28 май). Това
Коментари Харесай

Медиите в Испания: Гонят Валверде от "Барса" днес

" Барселона " ще остане без треньор още през днешния ден (28 май). Това твърди испанското издание RAC1.

Според обявата Ернесто Валверде ще бъде уволнен в околните часове. За промяна отпред на отбора се заприказва още по-активно, откакто " Барселона " загуби финала за Купата на краля против " Валенсия ".

Преди месец футболистите на Валверде мечтаеха за требъл - продобиване на купата и Купата в Испания и на Шампионската лига. Само че Меси и компания освен изгубиха мача си против " прилепите " и не съумяха да побеждават за рекорден пети следващ път в шампионата за Купата на краля, само че и отпаднаха по трагичен метод на полуфинал в Шампионската лига. Каталунците победиха " Ливърпул " с 3:0 в първия мач, а в реванша изгубиха с 0:4.
" Валенсия " шокира " Барселона " и завоюва Купата на краля за осми път (ВИДЕО) 2:1 за "прилепите ", завършек на серията на каталунците в шампионата
Според информациите Валверде, който е отпред на отбора от май 2017 година насам, е имал среща с шефовете на клуба и е бил осведомен, че няма да води " Барса " през новия сезон.

От клуба изрично отхвърлиха сходно нещо.

Сред спряганите наследници на Валверде на треньорския пост е селекционерът на националния отбор на Белгия - Роберто Мартинес. Под негово управление тимът се класира на трето място на последното международно състезание в Русия през 2018 година

Други разновидности са холандският селекционер Роналд Куман, Масимилиано Алегри, който напусна " Ювентус " след следващия шампионски сезон, и треньорът на " Аякс " Ерик загар Хак.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР