Барселона се класира за полуфиналите в Шампионската лига по футбол

...
Барселона се класира за полуфиналите в Шампионската лига по футбол
Коментари Харесай

Барселона продължава към полуфиналите на Шампионската лига по футбол при дамите

Барселона се класира за полуфиналите в Шампионската лига по футбол при дамите. Миналогодишният първенец победи с 3:1 Бран (Берген, Норвегия) и с общ резултат 5:2 е в топ 4, където ще срещне Челси.

Айтана Бонмати, която е носителка на женската Златна топка даде преднина на испанския отбор в 24-ата минута с техничен фалцов удар. Малко след началото на второто полувреме Фрида Родолфо удвои преднината на Барса, разписвайки се от близо.

Норвежкият отбор придвижи играта в половината на домакините и 20 минути преди последния съдийски сигнал върна едно попадение. Защитничката Томине Свендхайм вкара, само че очакванията бяха илюзорни и поради провалянето в първата среща. Минути преди края Патри Гихаро оформи крайното 3:1.

Барселона ще играе с Челси на полуфиналите. Англичанките не престават напред, откакто надиграха с 3:0 Аякс, а на реванша в Нидерландия се задоволиха с 1:1.

Също две победи реализира и френският Лион, който в профил Бенфика (Лисабон) с 2:1 и 4:1. В напълно френски полуфинал Лион ще спори с Пари Сен Жермен.

Парижанки победиха шведския Хекен (Гьотеборг) с 2:1 като посетител в първата среща, а на реванша на собствен терен завоюваха с 3:0.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР