Барселона работи едновременно по два трансфера - един входящ и

...
Барселона работи едновременно по два трансфера - един входящ и
Коментари Харесай

Барса взима Алонсо до часове и праща Жорди Алба в Интер

Барселона работи по едно и също време по два прехвърлянето - един входящ и един произлязъл. Каталунците са решили да освежат позицията на левия бек, като ще се разделят с ветерана Жорди Алба, който ще отиде чартърен в Интер, а на негово място ще бъде притеглен Маркос Алонсо от Челси.

Твърди се, че Барса и Челси към този момент са се разбрали за прехвърлянето на Алонсо, който ще коства към 10 милиона евро на каталунците. Очаква се той да дойде на " Камп Ноу " в ранните часове на днешния ден и да мине задължителинте медицински прегледи, преди прехвърлянето му да бъде финализиран.

Междувременно Барса ще се раздели с Жорди Алба, с цел да направи място за Алонсо. Твърди се даже, че испанците към този момент са се договорили с Интер за прекосяване на ветерана на " Сан Сиро ". Сделката сред двата клуба ще бъде за наем с алтернатива за откупуване, като каталунците ще заплащат 60% от заплатата на футболиста. Очаква се единствено самият Алба да каже " да ", с цел да може прехвърлянето да бъде финализиран.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР