Барселона проявява съвсем реален интерес към халфа на Арсенал Месут

...
Барселона проявява съвсем реален интерес към халфа на Арсенал Месут
Коментари Харесай

Барса попита и разбра срещу каква сума може да вземе Йозил

Барселона демонстрира напълно действителен интерес към халфа на Арсенал Месут Йозил, чийто контракт с лондончани изтича след края на сезона. Според Mundo Deportivo 29-годишният немец е т.нар " План Б " за каталунците, чиято съществена трансферна цел си остава звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо. Сделката за бразилеца обаче не наподобява по никакъв начин сигурна, поради случилото се през лятото, а на " Камп Ноу " сигурно желаят да подсилят тима с изобретателен полузащитник още през януари.

От Барселона даже са се свързали със своите пратки в Арсенал, с цел да попитат против каква сума вероятно биха могли да вземат Йозил през зимката. Отговорът от " Емиратс " е бил: 20 милиона евро.

Йозил, който върна формата си и в последните срещи играе доста мощно за Арсенал, отхвърля за момента да подпише нов контракт с клуба. Според другите медии интерес към него демонстрират и Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид.

След дербито с Тотнъм мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че ще бъде доста мъчно да задържи в тима си Йозил и Алексис Санчес.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР