Барселона отваря широко вратите на цели 8 играчи. Каталунците вече

...
Барселона отваря широко вратите на цели 8 играчи. Каталунците вече
Коментари Харесай

Голямата разподажба започва: Барса пуска 8 играчи на пазара

Барселона отваря необятно вратите на цели 8 играчи. Каталунците към този момент пуснаха на пазара футболистите и огромната ликвидация стартира.

От управлението на Барселона са отворени за всевъзможни оферти, които след това да бъдат разисквани и вероятно да се стигне до завършването на покупко-продажбите.

Появата на Коутиньо отпраща ас на Барселона?

"Блаугранас " са подготвени да се разделят с ненужните си играчи, измежду които попадат Арда Туран, Алеиш Видал, Жерар Деулофеу, Пако Алкасер, Хосе Арнаиз, Андре Гомеш, Денис Суарес и Хавиер Масчерано.

Най-належаща наподобява продажбата на 30-годишният полузащитник Арда Туран, който въобще не попада в сметките на старши треньора Ернесто Валверде, само че все пак получава относително висока сума за престоя си на "Камп Ноу " - 7 милиона паунда на сезон.

Елиминиран от Лудогорец в ЛЕ взима Арда Туран

30-годишният турски национал подписа с Барселона през 2015 година. Каталунците заплатиха на Галатасарай за Туран 30 милиона паунда плюс още 7 милиона паунда във формата на бонуси. Той по този начин и не съумя да се наложи измежду стартовите 11, а под ръковдството на Валверде съвсем не може да се добере до терена.

Според последните клюки интерес към футболиста демонстрират от страна на Истанбул Башакшехир. Каталунците са толкоз обезверени, че биха приели и оферта от 3,5 милиона паунда за футболиста.

Масчерано и Барса се разбрали за бъдещето на играча

Бившият ас на "синьо-червените " Хавиер Масчерано пък е мечтан от китайския Хебей Чайна Форчън. Очаква се договорката да бъде финализирана в напълно скоро време, незабавно щом Йери Мина дойде от Палмейрас.

Барселона позволи на Наполи да води договаряния с Деулофеу

Деулофеу по всяка възможност ще отпътува към Италия. Според информацията на „ Corrierre della Sera “, представители на Наполи към този момент са провели среща с сътрудниците на юношата на Ла Масия в Барселона, откакто са получили позволение от шефовете на каталунския клуб.

Барселона си върна Деулофеу през предишното лято, откакто заплати 12 милиона евро на Евертън. 23-годишният футболист по този начин и не съумя да убеди старши треньорът Ернесто Валверде, че заслужава място в титулярния му състав и доста рядко получава благоприятни условия за изява от началото на сезона.

Видал също бил известен, че може да напусне отбора. Най-вероятно той още веднъж ще се завърне в Севиля, където ще играе чартърен до края на сезона, а по-късно ще бъде изплатен за сумата от 8.8 милиона паунда.

Алкасер, Арнаиз, Гомеш и Денис Суарес пък не са измежду належащите транфери, нов случай че Барселона желаят да си обезпечи услугите на Антоан Гризман от Атлетико Мадрид, ще би трябвало да ги продаде. Френският нападател от дълго време попада в полезрението на каталунците, само че ше им коства минимум 8 милиона евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР