Барселона на практика има нов треньор в лицето на Кике

...
Барселона на практика има нов треньор в лицето на Кике
Коментари Харесай

Валверде подля вода на Барса, голямата новина ще почака

Барселона на процедура има нов треньор в лицето на Кике Сетиен, само че той към момента не е разгласен публично като подобен. Очакваше се това да стане в 22:00 часа, само че испанските медии разкриха, че проектите на управлението на каталунците са били комплицирани от Ернесто Валверде, който още не е разтрогнал своя контракт.

Двете страни имат да доуточнят някои елементи към прекратяването на взаимоотношенията си. Преговорите ще продължат и на следващия ден, след което ще последва публично известия на уеб страницата на Барселона.

Самият Сетиен към този момент има подписан договор с Барса. Според множеството източници договорът е до лятото, само че Джанлука Ди марцио твърди, че съглашението е за 2,5 години.

61-годишният Сетиен за последно беше отпред на Бетис, а също така е бил треньор на Расинг Сантандер, Поли Ехидо, Логронес, Луго и Лас Палмас. Има и един мач като селекционер на Екваториална Гвинея.

Валверде си потегля след многочислени рецензии поради неубедителната игра на Барса от началото на сезона. Под негово управление “блаугранас” завоюва две трофеи в Ла Лига, една Купа на Испания и една Суперкупа. Той обаче се провали в опитите си да изведе отбора до триумф в Шампионската лига.

Барселона е водач в шампионата с 40 точки, колкото има и Реал Мадрид. Официалният дебют на Сетиен ще е в неделя, когато Барса приема Гранада на “Камп Ноу”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР