Барселона може да е без голямата си звезда Лео Меси

...
Барселона може да е без голямата си звезда Лео Меси
Коментари Харесай

Щастливо събитие вади Меси от важни мачове за Барса?

Барселона може да е без огромната си звезда Лео Меси в някой от идващите значими мачове на тима. В четвъртък каталунците играят с борещия се за оцеляване Лас Палмас, само че единствено три дни по-късно се срещат с директния противник за купата Атлетико Мадрид.

И в някоя от тези борби аржентинецът може да липсва. Причината не е някоя контузия или наказване, а най-щастливото събитие в живота - раждането на дете. В околните дни футболистът и брачната половинка му Антонея чакат на бял свят да се появи третото им дете.

Терминът на нежната половинка на футболиста е при започване на март. Желанието на Меси е този път да участва на раждането на наследника си, откакто предните два пъти не съумя.

Иначе в свободното си време звездата на Барселона е татко за образец. Той беше сниман неколкократно по какъв начин взима синовете си от детска градина, когато не е зает с тренировки или мачове. Сега желае да е до третия си наследник от раждането му. Двойката към този момент разкри, че името му ще бъде Чиро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР