Барселона излезе с официална позиция относно ситуацията с плащанията към

...
Барселона излезе с официална позиция относно ситуацията с плащанията към
Коментари Харесай

Барселона с официална позиция за скандала

Барселона излезе с публична позиция по отношение на обстановката с заплащанията към някогашния вицепрезидент на съдийската комисия към испанската футболна федерация - Хосе Мария Енрикес Негрейра.

" В предишното Барселона използваше услугите на външен механически съветник, който предоставяше видеорепортажи за млади играчи от други клубове в Испания. В допълнение, връзката с този снабдител беше разширена с механически отчети, които бяха предопределени да добавят информацията, нужна на треньорския щаб на първия тим и аварийните тимове. Това е нормална процедура измежду професионалните футболни клубове. Сега този тип услуга се дава от експерт, работещ за футболния отдел на клуба ", написа в формалната позиция на клуба.

" Барселона съжалява, че тази информация стана обществена тъкмо когато тимът доближи най-хубавата си форма за сезона. Барселона ще предприеме правосъдни дейности против тези, които се стремят да опетнят имиджа на клуба с вероятни клевети, които могат да бъдат породени от разкриването на такава информация ", добавя се в мнението на Барса.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР