БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Ако Атлетико Мадрид иска да извлече

...
БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Ако Атлетико Мадрид иска да извлече
Коментари Харесай

Атлетико се нуждае от победа над Реал Мадрид, за да поднови предизвикателството за титлата. Белингам търси 1-ви гол в дербито

БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Ако Атлетико Мадрид желае да извлече максимума от превъзходния сезон на Антоан Гризман и да възобнови предизвикването за купата в испанската лига, тогава би трябвало да победи Реал Мадрид на Сантяго Бернабеу този уикенд.

Дербито в неделя ще включва още един вълнуващ мач сред Гризман и Джуд Белингам от Мадрид, като и двамата означиха по 18 гола във всички надпревари този сезон. Гризман откри мрежата и в трите дербита, изиграни през тази акция, до момента в който отбраната на Атлетико държеше Белингам под надзор.

Трето място Атлетико, което изглеждаше като кандидат за купата, до момента в който не се сблъска с сложен миг през декември, изостава от водача Мадрид с 10 точки. Така че всичко, друго от победа, би направило съвсем невероятно тимът на Диего Симеоне да има късмет за първата си корона в лигата от 2021 година насам.

Междувременно Мадрид се стреми да направи огромна крачка към изтръгването на купата от Барселона през идващите два мача. След като и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР