Барселона е домакин на Ливърпул в първа среща между двете

...
Барселона е домакин на Ливърпул в първа среща между двете
Коментари Харесай

Барселона срещу Ливърпул, епизод номер 9 на съперничеството!

Барселона е хазаин на Ливърпул в първа среща сред двете единайсеторки от полуфиналите на Шампионската лига. Двубоят на стадион: " Камп Ноу " стартира в 22:00 часа.

Двата отбора имат осем мача между тях в цялата си история, като Ливърпул е с 3 победи, Барселона има 2 триумфа, а 3 мача са приключили наедно.

В Шампионска лига англичани и каталунци имат 4 мача. В тези 4 срещи Барса е с 2 победи, а Ливърпул има 1 триумф. Интересното е, че в досегашните си 2 семейства против мърсисайдци, испанците нямат победа, откакто " алените " са спечелилили един път, а другата среща е приключила наедно.
 Юрген Клоп: Барселона не тимът, който беше преди? Вие съществено ли?
Клоп: Барселона не тимът, който беше преди? Вие съществено ли?

" Никога не съм падал духом на скамейката "

Барселона гледа доста по-спокойно към дуела, защото си обезпечи прибързано купата в испанската Ла Лига. След нова победа през уикенда, с 1:0 против Леванте, каталунците подвигнаха 26-ти трофей в иберийската страна.
 Барселона победи Леванте с 1:0 и завоюва купата в Испания
Футболният крал на Испания още веднъж бе коронясан! Величествен Меси постави точка на разногласието в Ла Лига!

Гол на Меси реши всичко в мача и през сезона изобщо

За да стигне до тук, Барса завоюва седем от десетте си мача досега в шампионата. В груповата фаза направи равенства с Тотнъм и Интер, а на 1/8-финал също приключи наедно като посетител в първия мач на Лион. На 1/4-финалите каталунците се оправиха с различен британски клуб и победиха на два пъти Манчестър Юнайтед. Добрата вест е, че всички съществени играчи ще бъдат разполагаем за срещата, откакто само Рафиня е с травма.
 Снимка 420577
Източник:

Ливърпул също не се затрудни във етапа на 1/8-финалите и 1/4-финалите, побеждавайки респективно Байерн и Порто. Мърсисайдци се намират в страхотна серия от 10 следващи победи във всички шампионати. В петък футболистите на мениджъра Юрген Клоп загряха за гостуването си на " Камп Ноу " с триумф с 5:0 против Хъдърсфийлд, който ги задържа в ожесточената борба за купата във Висша Лига с Манчестър Сити.
 Роберто Фирмино възобнови тренировки с Ливърпул
Роберто Фирмино възобнови тренировки с Ливърпул

Бразилецът е подготвен за мача с Барса

Роберто Фирмино пропусна заради травма този мач, само че в този момент би трябвало да е подготвен за визитата в Испания. Същото се отнася и за Фабиньо. Адам Лалана може би ще е единственият отсъстващ за гостите. След продължително неявяване на линия към този момент са Окслейд-Чембърлейн и Джо Гомес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР