Барселона е чудно място през есента. Градът се радва на

...
Барселона е чудно място през есента. Градът се радва на
Коментари Харесай

Памела, Huawei, Барселона: най-накрая нов модел часовник и за жените

Барселона е чудно място през есента. Градът се радва на високите температури и няма никакво желание да пуска лятото.

Измежду хората, тръгнали на работа, забелязвате мъжe на междинна възраст с неповторим тен и мощно изрусели от слънцето коси, по джапанки, преметнали хавлия на рамо, които постепенно вървят към градския плаж. В морето мощна женска група взима уроци по съб.

Разминаваме се със скейтъри, блейдъри и хиксъри на всевъзможни възрасти. Малко по-нататък,на пристанището Port Vell работата към този момент става сериозна - докъдето ви стигат очите виждате гора от мачти на атрактивни и още по-атрактивни яхти.

 Барселона

Освен разкоша на безвремието, което носи морето, Барселона има надалеч по-сериозен образ. Тя е един от най-симетричните градове в света от позиция на архитектура. Фасадите на къщите по кръстовищата са отсечени, тъй че в случай че погледнете града от горната страна, виждате съвършени форми.

Барселона е и софтуерната столица на Европа - всяка година там се организира най-голямото и авторитетно събитие за съгласуваност в света MWC от Глобална организация, сплотяваща мобилната екосистема (GSMA).

Нищо чудно, че Huawei избра този испански град, с цел да показа първия си първокласен златен часовник и най-новите екземпляри от GT серията, всички обединени под мотото Fashion Foward.

Последният дамски часовник, който Huawei пусна на пазара, беше предходната година през май. Време беше за нещо ново.

Сега Huawei Watch 4 GT в женски вид идва в няколко разновидности - един корпус с 3 разновидността за китката: бяла кожена каишка. железна верижка в плетка миланезе и двуцветната стоманена верижка в сребро с тънки златни линии, която имитира клавиши на пиано.

 Huawei Wacth 4 GT

Интересът към аксесоарите на Huawei обичайно е огромен, тъй като те са съвмести и с iOS и с Android, което автоматизирано им дава голямо пазарно преимущество. Изработени са от топ материали, наподобяват повече от добре и батериите им устоят със седмици.

Посланици на новите смарт часовници на марката са олимпиецът Мо Фара и инфлуенсърът и фитнес и начин на живот коуч Памела Райф.

 Huawei премиера

Двамата излизат на сцената в Llotja de Mar - неокласическа постройка от 18-ти век, издигната въз основата по-малка готическа от 14 век. Разположена на Passeig d`Isabel II, в квартал La Ribera, тя е известна като един от най-хубавите неокласически монументи на архитектурата в Барселона.

2023 година сме и спортни часовници дебнат отвред. Единици обаче могат да се похвалят с външен тип, който да стои добре на всяка китка и на всеки жанр.

Watch 4 GT в дамската си версия е нещо, което чакахме от дълго време, без даже да знаем, че е допустимо да го има. Лек, внимателен, с необикновен 41 мм. екран, на който получавате и елементарно четете известия … и доста хубав. Зад целия този изискан обаче се крие и един състезателен звяр, а Памела Райф е подготвена да ви го покаже.

Тази симпатична германка, става известно, е следвана от милиони хора по цвят свят. На стената за фотоси под колоните на Llotja de Mar Памела Райф сполучливо конкурира Мо Фара.

При устройствата на Huawei има едно повтарящо се предписание - не знаете, че ви би трябвало нов часовник, до момента в който не видите идващия модел.

По принцип GT серията е една концепция по-бюджетна от Pro серията. Има неща, които не можете да вършиме като да вземем за пример ECG - да, в действителност приказваме за електрокардиограма. Но факт е, че тези часовници мерят и засичат толкоз доста индикатори, че всяко “лишение ” от някоя екстра, ви идва бонус.

 Huawei

Huawei Watch 4 GT следи сън, пулс, крачки, сатурация, температура, стрес, етапи на луната. Има и усъвършенствана технология за следене на дишането.

Последната огромна актуализация на модела визира календара за менструация, който към този момент основава прогнози за овулацията и самия цикъл - освен на база дължината на предходните, а на физиологичните индикатори, които засича (промени в температурата, пулса и т.н.)

GT 4 разпознава десетки спортове, синхронизира се с календара ви, пуска музика, звъни, приказва, вие му говорите … Ще оцелеем и без ECG.

Часовникът има акселерометър, жироскоп, магнитометър, оптичен датчик за сърдечна периодичност, барометър и температурен датчик.

Подходящ е да се носи по време на действия в плитки води, като плуване в басейни или на плажа, не е модел за гмуркане.

 Hauwei

Голямата горделивост на новия модел е софистицираната фитнес стратегия, с помощта на чисто ново приложение Stay Fit, което свързва калории, хранене и физическа интензивност.

Има едно нещо, което генерално Huawei още не може и това е заплащане с часовника. С оглед на темпото, с което се развиват в последните години обаче, този миг наподобява близо.

Онова, което можете обаче, е да го зареждате безжично от телефон, без значение от марката, стига да е подготвен да ви даде ток в потребност. Иначе в комплекта получавате и класическо зарядно вид паничка

Батерията на Watch 4 GT има до 7 дни оптимален живот при естествена приложимост, 4 дни при интензивна приложимост и 2 дни живот с задействан Always On Display

Междувременно изследваме и Памела Райф, която, става известно, в действителност има какво да покаже откъм физически извършения в YouTube.

Китката ѝ е екипирана със същия вид на верижката, който към този момент сме избрали за персонален любимец. А това ни подсеща, че за малко да забравим да ви кажем нещо забавно. Отделните плочки на верижката се махат без инструмент, единствено като освободите един дребен стопер, с който е снабдено всяко звено.

 Huawei Wacth 4 GT

Предишният модел от дамската серия идваше с мини отвертка, Ясно, че човек не си отпуска и свива верижката всеки ден, само че и веднъж да желае да го направи, отново може да му е комфортно, вместо да не му е.

От понеделник започваме с упражненията на Памела Райф. И въпреки да не прецизираме кой понеделник, Watch 4 GT е подготвен да ни подсети.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР