Барове и хонки-тонкс, които вече пулсират от музика по средата

...
Барове и хонки-тонкс, които вече пулсират от музика по средата
Коментари Харесай

Гарт Брукс: „Животът е по-добър с музика в него“

Барове и хонки-тонкс, които към този момент пулсират от музика по средата на деня, се редят на Долен Бродуей в Нешвил. Направете място за още един. Наречен на неговия кънтри шлагер от 1990 година, Friends In Low Places Bar & Honky-Tonk на Гарт Брукс към момента беше в развой на работа предишния месец, когато гостува „ Sunday Morning “. „ Не желая да съм лакомец “, сподели той. „ „ Friends In Low Places “ за мен е глава в кънтри музиката. Трябва да бъде тук. “

Поли попита: „ Каква е разликата сред бар и хонки-тонк? “

„ Барът е място, където нормално идват единствено локалните поданици, както видяхте в „ Наздраве “ “, отговори Брукс. „ Honky-tonk евентуално има дансинг, малко по-голям, нали? Моделиран е като зала за танци. “

61-годишният Оклахоман беше ново име в града преди към 30 години, на път да стане най-продаваният солов реализатор на всички времена – 157 милиона албума и не престават да нарастват. „ Ако имате задоволително шанс да продадете някои записи в този град, вие сте дебитор на този град “, сподели той. „ Как мога да се отплатя? Е, в случай че дойдете тук на Lower Broadway и няма Friends In Low Places, шегувате ли се? “

това развълнува някои хора.

„ Ще сервирате всевъзможен тип бира, на всички “, сподели Поли. — И това е противоречиво?

" Мисля, че в случай че желаете разделяне на тази планета по това време? Говорете за единение, говорете за обич. Каква е другата ни опция? "

" Но имате някои почитатели, които си мислят, нали знаете, „ Гарт Брукс, той с нас ли е или с тях? “ “

„ С обич съм “, сподели Брукс. „ Идвате ли на този транспортен съд или не. Но любовта е задоволително огромна за всички нас. Казват, че най-трудният въпрос на планетата е „ Защо сме тук? “ Това е най-лесното. Тук сме един за различен. Ето за какво тук долу има повече от един от нас. Така че, обичам това. И ненапълно обичам разликите, тъй като това е занимателната част от всичко. "

Другите елементи бяха в мозъка му, когато Брукс и Поли се срещнаха за първи път преди 30 години, през 1992 година, за " Dateline NBC ". След като се изкачи до върха на музикалната сцена, той не хареса това, което видя. „ Ако не бяха хората, които идват да ме видят и любовта ми към тях, щях да се откажа от този бизнес преди година и половина “, сподели той тогава на Поли.

Днес Поли означи: „ Ти беше човек, хванал света за опашката. И искаше да се откажеш от него. Говореше за отричане. “

„ 100% “, сподели Брукс.

„ 100% не имах вяра, че ще го направиш. Но ти беше сериозен? “

„ О, доста сериозен. “

Разбира се, той го направи 't, а седем години по-късно Брукс е разгласен за реализатор на десетилетието.

И тогава той го направи.

През 2000 година той и брачната половинка му Санди се разделиха и той напусна, с цел да бъде татко на цялостен работен ден на трите им дъщери. „ Тогава стартира животът за мен “, сподели той. „ Мислех, че 90-те са разтърсващи. 90-те не можеха да държат свещ за това да стана татко на тези деца от 2000-те. “

Вдъхновен от личното си детство в Юкон, Оклахома, най-малкото от шестте деца на Реймънд и Колийн – едно момиче и пет момчета, които споделяха една спалня.

Поли сподели: „ Домът ви от детството звучи като домакински еквивалент на кола на смешник. “

„ Беше полуда “, сподели той. „ И бяхме смесени. Беше ужасно нещо. И по този начин, мама имаше три деца, баща имаше едно. И те се събраха и имаха още две. Но половината или стъпката в никакъв случай не беше, в никакъв случай не трябваше да използваш това. “ < /p>

„ И има доста музика? “

„ Много музика “, сподели той. " Животът е по-добър с музика в него. "

И всевъзможен тип музика: „ Джеймс Тейлър и Крийдънс, Джанис Джоплин. Татко слушаше Хагард Джоунс, Бък Оуенс. Мама слушаше Белафонте, Махалия Джаксън. И тогава самичък открих Джордж Страйт. Този ден промени всичко за мен. "

" Чу ли, какво? "

" Не знам. Когато чуеш този глас, на който вярваш, чуваш това глас, който пее, и казвате: " Човече, каквото и да е това, ме кара да се усмихвам. " И тогава, когато застанеш зад китара и си кажеш, ♫ Дай ми бутилка ♫, внезапно, костите ти и всичко си споделя: „ Хей, хей, харесваме това. Каквото и да е това, харесваме го. ' И по-късно, това е съвсем като дишане. И по този начин, откривате, че пеете от самото начало. страна (те се ожениха през 2005 г.). Феновете към момента бяха там, повече от всеки път.

Той се е свил малко, с резиденция в Лас Вегас, само че стартира ново радио начинание. И с идното разкриване на Friends In Low Places Bar & Honky-Tonk, Гарт Брукс се любува на миг от цялостен кръг.

„ Вие може да интервюирате най-късметлия, най-благословения човек на тази планета “, сподели той. „ Децата ми са здрави, те са на път, госпожа Йърууд е щастлива (надявам се!) и тогава се надяваме, че музиката [събира] хората дружно. И те я употребяват, с цел да честват. Те са употребяват го, с цел да скърбят. Те го употребяват, с цел да се обединят. Как става по-добре от това? "

     
За повече информация:

garthbrooks.comFriends In Low Places Bar & Honky- Тонк, Нешвил

     
История, продуцирана от Кей Лим. Редактор: Ед Гивниш.

Индекс на предписания „ Неделно утро “ 2023 година „ Проблем с храната “
Вкусни оферти за менюта от топ готвачи, създатели на готварски книги, създатели на храни, ресторантьори и редакторите на списание Food & Wine.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР