Бърнли изглеждаше предсрочно изпаднал, но след уволнението на дългогодишния им

...
Бърнли изглеждаше предсрочно изпаднал, но след уволнението на дългогодишния им
Коментари Харесай

Мениджърът на Бърнли: Имаме отборен дух, който може да ни спаси

Бърнли изглеждаше предварително изпаднал, само че след уволнението на дългогодишния им управител Шон Дайш те завоюваха 7 точки в три мача и даже са над чертата. Това стана допустимо и с помощта на снощното проваляне на Евертън от Ливърпул, като точно "карамелите " са измежду последните три. Временният управител на Бърнли Майк Джаксън пък изясни, че резултатите сами по себе си подвигат духа на тима и психологическият резултат е огромен.

Първата среща под негово управление приключи с тъждество против Уест Хям, а по-късно пристигнаха успехите над Саутхямптън и вчерашната 1:0 над Уулвърхямптън.

"Победата беше изпълнена с всичко, което носи смисъл с името Бърнли. Характерът на тима, единението с почитателите. Обединени бяхме в действителност всички на стадиона, съобщи още Джаксън пред медиите.

Мениджърите по света търсят отборния дух, с цел да побеждават, а ние го имаме. Само би трябвало да си го запазим в бутилка и да си го използваме, удовлетворен е треньорът.

"Постигането на тези резултати, като поглеждам психически, и с всичко извоювано през последната седмица, мисля ще ни оказват помощ да се изкачим още повече.

Треньорът също по този начин добави, че е значимо неговите играчи да намерят време, с цел да се насладят на успехите.
"Когато спечелиш един мач, наслаждения се на този ден. Вече на идващият ще започнеш да мислиш за всичко друго, което следва. Нашият тим имаше сложна седмица, само че излязохме от нея по най-хубавия метод, удовлетворен е експертът.

Чешкият нападател Матей Видра, който вкара победния гол в 62-ата минута, съобщи по какъв начин целият тим е фокусиран върху оцеляването.

"Борим се дружно за това и показахме, че сме единни в задачата си. Имаме една-единствена цел - да останем в Премиършип ", изясни Видра.

Следващата среща също е допустима за тима, само че безусловно шестточкова – посещение на Уотфорд в събота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР