Бърнард Томич бе един от най-талантливите състезатели сред своето поколение

...
Бърнард Томич бе един от най-талантливите състезатели сред своето поколение
Коментари Харесай

Бърнард Томич готов да се завърне на корта: Тренирах усилено и нямам търпение

Бърнард Томич бе един от най-талантливите състезатели измежду своето потомство и мнозина чакаха от него да бъде водеща фигура в международния тенис. Австралиецът обаче не можа да преодолее влечението си към нощните занимания и свободния метод на живот, което е е повода за разочароващите му резултати в АТР Тура.

През 2022-ра Томич се закани да възобнови още веднъж усилените си тренировки, но COVID-19 не му разреши да покаже най-хубавото от себе си по време на Australian Open и той по този начин и не се поздрави с победа на родна земя. След дълготрайно възобновяване от прекарания ковид, Бърнард зарадва своите фенове с новината за своето завръщане на корта. В малко послание в Instagram международният номер 260 показа проектите си за околните седмици, а ето какво тъкмо разяснява той:

" Здравейте! Надявам се, че всички сте здрави. Искам да ви оповестя, че на трети март изхвърчам за Мексико. Отправям се към Монтерей за Challenger шампионат, където преди години участвах. Събитието е прелестно и нямам самообладание за началото му. Тренирах интензивно откакто се възвърнах от COVID-19 и се усещам изцяло подготвен и стимулиран за началото на конкуренцията. " - приключва Томич.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР